Центр матері та дитини

tsentrmateri-01Проект “Центр матері і дитини” спрямований на надання допомоги одиноким матерям, вимушено переселеним із зони АТО, та потребуючим одиноким матерям, що проживають у Харкові.

На даний час Центр матері та дитини шукає партнерів та жертводавців.

Якщо ви бажаєте підтримати його діяльність, можете зробити благочинну пожертву на наш
розрахунковий рахунок:
Банківські реквізити:
Благодійна організація “Благодійний Фонд “Карітас Харків”
Код ЄДРПОУ 39683200
Банк ПАТ «КРЕДОБАНК»
МФО 325365
Р/р 2600321609380
Призначення платежу: Благочинна пожертва на Центр матері і дитини

Метою проекту є створення належних умов для активної інтеграції одиноких матерів із неповнолітніми дітьми в соціальний та трудовий простір м. Харкова.

Команда кваліфікованих спеціалістів забезпечує: соціальний супровід та допомогу при оформленні соцвиплат і пільг; педагогіко-адаптаційну допомогу; психологічну допомогу; медичну допомогу; надання можливості перекваліфікації/навчання; допомогу в пошуку роботи та адаптації на ринку праці м. Харкова; надання одноразової фінансової допомоги для оренди житла; проведення інтеграційних заходів, спрямованих на покращення навичок самоорганізації.

Команда спеціалістів:

• координатор проекту
  • соціальний працівник
  • соціальний педагог
  • психолог
  • медик
  • бухгалтер

У нас є 6 кімнат для проживання, а також:

1. санвузли з подачею гарячої води
  2. пральня
  3. кухня та їдальня
  4. ігрова кімната
  5. дитячий майданчик
Центр матері та дитини
смт.Вільча, Вовчанський район, Харківська обл.

12 thoughts on “Центр матері та дитини

1. Татьяна сказав:

Здравствуйте!скажите пожалуйста вы помогаете одиноким матарям только в Харькове или по всей Украине ?Я одинокая мама живу в Славянске. Снимаю квартиру,не работаю.

1. Харків Карітас сказав:

Здравствуйте. В Славянске есть Детский центр. Вы можете позвонить им по телефону (050) 325-17-09.

2. Елена сказав:

здраствуйте, я многодетная мама и я инвалид 1 гр. живу в Харькове. Хочу попросить у вас помощи по сбору моих дитей в школу

1. Харків Карітас сказав:

Здравствуйте. Этот вопрос вы можете уточнить по телефону горячей линии 050 3000 248.

3. Алла сказав:

Здравствуйте, объясните как происходит поселение в комнату при центре Матери и ребенка?. Одинокая мама 2-е деток, 1-й до года и 2-ой 6 лет?.

1. Харків Карітас сказав:

Здравствуйте. Наберите, пожалуйста, нашего специалиста по телефону горячей линии 050 3000 248. Он вам поможет.

4. Наташа сказав:

Добрый день, я из Донецкой области. Проживаю в Харькове, с грудным ребенком. Очень нуждаюсь в вашей помощи, так как живу временно у знакомых, и идти не куда.

5. Ольга сказав:

Здравствуйте.Подскажите пожалуйста,а номер горячей линии бесплатный?Спасибо.

1. Харків Карітас сказав:

Здравствуйте Ольга. Звонок на номер горячей линии оплачивается по тарифам вашего оператора мобильной связи!

6. Ольга сказав:

И есть ли еще свободные места для матерей из зоны боевых действий,которые сами воспитывают детей?Денег звонить на горячую линию к сожалению нет.

1. Харків Карітас сказав:

Здравствуйте Ольга. Вы можете написать на емейл ruslana.koval@ukr.net и оставить ваш номер телефона. Вам перезвонят.