Центр матері та дитини

tsentrmateri-01З

Проект “Центр матері і дитини” спрямований на надання допомоги одиноким матерям, вимушено переселеним із зони АТО, та потребуючим одиноким матерям, що проживають у Харкові й області оголошує набір бенефіціарів.

Метою проекту є створення належних умов для активної інтеграції одиноких матерів із неповнолітніми дітьми в соціальний та трудовий простір м. Харкова.

Команда кваліфікованих спеціалістів забезпечує: соціальний супровід та допомогу при оформленні соцвиплат і пільг; педагогіко-адаптаційну допомогу; психологічну допомогу; медичну допомогу; надання можливості перекваліфікації/навчання; допомогу в пошуку роботи та адаптації на ринку праці м. Харкова; надання одноразової фінансової допомоги для оренди житла; проведення інтеграційних заходів, спрямованих на покращення навичок самоорганізації.

Команда спеціалістів:

• координатор проекту
  • соціальний працівник
  • соціальний педагог
  • психолог
  • медик
  • бухгалтер

У нас є 6 кімнат для проживання, а також:

1.          санвузли з подачею гарячої води
  2.          пральня
  3.          кухня та їдальня
  4.          ігрова кімната
  5.          дитячий майданчик
Центр матері та дитини
смт.Вільча, Вовчанський район, Харківська обл.

Анонси проекту: Центр Матері та дитини оголошує набір бенефіціарів

12 thoughts on “Центр матері та дитини

1. Татьяна сказав:

Здравствуйте!скажите пожалуйста вы помогаете одиноким матарям только в Харькове или по всей Украине ?Я одинокая мама живу в Славянске. Снимаю квартиру,не работаю.

1. Харків Карітас сказав:

Здравствуйте. В Славянске есть Детский центр. Вы можете позвонить им по телефону (050) 325-17-09.

2. Елена сказав:

здраствуйте, я многодетная мама и я инвалид 1 гр. живу в Харькове. Хочу попросить у вас помощи по сбору моих дитей в школу

1. Харків Карітас сказав:

Здравствуйте. Этот вопрос вы можете уточнить по телефону горячей линии 050 3000 248.

3. Алла сказав:

Здравствуйте, объясните как происходит поселение в комнату при центре Матери и ребенка?. Одинокая мама 2-е деток, 1-й до года и 2-ой 6 лет?.

1. Харків Карітас сказав:

Здравствуйте. Наберите, пожалуйста, нашего специалиста по телефону горячей линии 050 3000 248. Он вам поможет.

4. Наташа сказав:

Добрый день, я из Донецкой области. Проживаю в Харькове, с грудным ребенком. Очень нуждаюсь в вашей помощи, так как живу временно у знакомых, и идти не куда.

5. Ольга сказав:

Здравствуйте.Подскажите пожалуйста,а номер горячей линии бесплатный?Спасибо.

1. Харків Карітас сказав:

Здравствуйте Ольга. Звонок на номер горячей линии оплачивается по тарифам вашего оператора мобильной связи!

6. Ольга сказав:

И есть ли еще свободные места для матерей из зоны боевых действий,которые сами воспитывают детей?Денег звонить на горячую линию к сожалению нет.

1. Харків Карітас сказав:

Здравствуйте Ольга. Вы можете написать на емейл ruslana.koval@ukr.net и оставить ваш номер телефона. Вам перезвонят.