IDP Business School

Опис проекту
Проект «Бізнес-школа «IDP Business School» реалізується на базі “Соціального бізнес-простору “IDP Business Space” з квітня 2016 року.
Мета проекту: підвищення конкурентоспроможності підприємців із числа внутрішньо переміщених осіб, які були змушені відновлювати або створювати бізнес в Харківській області, та інтеграція з бізнес-громадою області.
Проект передбачає супровід у розвитку, становленні бізнес-діяльності та організації успішної самозайнятості ВПО.
Основна програма навчання розрахована на 3 місяці та розбита на 3 модулі: «Створення бізнесу», «Ведення та розвиток бізнесу», «Особистісний розвиток підприємця».

Види діяльності
В рамках проекту слухачам Бізнес-школи надається можливість відвідувати навчальні заняття різноманітної бізнес-тематики, отримувати індивідуальні консультації від провідних підприємців та спеціалістів щодо розвитку власного бізнесу, брати участь в засіданнях “Лабораторії бізнесу”, які дозволяють презентувати свої бізнес-ідеї та отримати рекомендації щодо їх реалізації від бізнес-експертів.

Хто може приймати участь у проекті
У навчанні в Бізнес-школі беруть участь внутрішньо переміщені особи, які отримали статус резидентів “IDP Business Space” та відвідувачі Простору, а також бенефіціари проекту «Гранти на відкриття та відновлення бізнесу» від фонду “Карітас”.

Які існують критерії відбору
Статус резидента або відвідувача “IDP Business Space”, або бенефіціара проекту “Гранти на відкриття та відновлення бізнесу”; можливість регулярного (2 рази на тиждень) відвідування занять.

Контактна інформація
тел. +38(050)309 75 24
e-mail: idp.business.school@gmail.com
директор – Максим Ніколаєвський