Проект «Допомога ВПО в Харківській області»

Папа для України

З 1 лютого 2018 року у Карітасі Харків з ініціативи «Папа для України» стартував довгоочікуваний проект «Допомога ВПО в Харківській області».

Метою проекту є покращення якості життя соціально незахищених груп населення з числа вимушено переселених осіб, та сприяти підтримці віри в краще майбутнє. Проект буде дещо відрізнятися від тих, які впроваджені до Карітасу Харків громадською організацією Станція Харків і Карітас Spes, які вже працюють в Харкові і Харківській області з грудня 2017 року.

Географія проекту передбачає обслуговування потребуючих з Лозовського, Боровського, Вовчанського та інших районів Харківської області і міста Харків, крім тих, які вже опрацьовані вищезазначеними організаціями. Як завжди допомога спрямована на найвразливіші соціальні категорії – важкохворі люди з 1,2,3 ступенями інвалідності або до/ після операційні хворі, самотні батьки, пенсіонери віком за 65 років, годуючи або вагітні жінки, багатодітні родини, родини що опинилися в скрутних життєвих
обставинах тощо.

Допомога буде здійснюватися у різних напрямках – ваучери на продукти і гігієну, грошова допомога на обігрів житла, теплі ковдри та постільна білизна, обігрівачі, гранти на дитячий одяг на весну, на оренду житла, дитяче годування та медична допомога по рецептурних бланках.

Усі види допомоги отримуються одноразово, крім медицини, яка буде потребувати звітів.

Працівники проекту виїжджатимуть до різних районів, про що на сайті Карітасу Харків та нашій сторінці у Facebook буде додаткова інформація про набір бенефеціарів.

Прийом бенефеціарів у приміщенні Карітасу Харків ведеться з понеділка по п’ятницю, з 10.00 до 17.00 години за адресою: м. Харків, Григорівське шосе, 30 (ст. м. Холодна Гора).

Контактні телефони 067 560 55 80, 067 560 54 52

11 thoughts on “Проект «Допомога ВПО в Харківській області»

1. Юлия сказав:

Здравствуйте. я хотела бы узнать как можно получить помощь , мы переселенцы, недавно переехали в г. Харьков, ребенку 3 года, помощь один раз получили на гоголя 4, это нибулайзер для ребенка, и мужу компрессионные чулки. Больше нигде ничего не получали.

1. Харків Карітас сказав:

Добрый день. Уточнить по поводу помощи вы можете по телефону горячей линии 050 300 02 48 или посмотреть действующие проекты по ссылке http://caritas.kharkiv.ua/our-works/

2. Юлия сказав:

Здравствуйте. Скажите пожалуйста мы полная семья (я, муж, ребенок 3,8) можем ли мы получить помощь? Помощь не получали нигде так как недавно переехали. Можем ли мы относится к какой категории как родини що опинилися в скрутних життєвих обставинах тощо. По номерам телефонов дозвонится не возможно.

1. Харків Карітас сказав:

Добрый день, Юлия. Проверили номера телефонов – все работают. Позвоните, пожалуйста, по номерам указанным в посте, вам дадут ответ по вашей ситуации.

3. анжела сказав:

Здравствуйте!Я инвалид 3гр.с диагнозом рассеянный энцефаломиелит без работы пенсия 1.452гр. Сын 21.05.2000г.р.поступил в Каразинский универ.на бюджет получает стипендию 1.156гр.Отца нет .Как моему сыну получить материальную или продуктовую помощь .Луганская обл.г.Счастье ул.матросова д.2кв.20 0953521900

1. Харків Карітас сказав:

Добрый день. Ваш сын может позвонить по телефону горячей линии Каритаса Харьков 050 300 02 48. Или обратиться в проект: “Допомога ВПО в Харківській області” по тел. 067 560 55 80, 067 560 54 52.

4. Олена сказав:

Дуже вдячні за отриманий ваучер, але не запитала, що можно на нього отримати: тільки продукти чи можно і побутову хімію та засоби гігієни?

1. Харків Карітас сказав:

Доброго дня. Ви можете купити і продукти і хімію.

5. Елена сказав:

Добрый день,подскажите пожалуйста можно ли дозвонится на номера 067 560 55 80, 067 560 54 52 звоню не берут трубку или сбрасывают.Заранее благодарна

1. Харків Карітас сказав:

Добрый день. Телефоны доступны. Возможно вы звонили во время перерыва или совещания. Вы также можете позвонить по телефону горячей линии 050 300 02 48.