В липні 2018 року в стартував проект «Підтримка самозабезпечення та засобів існування для біженців та шукачів притулку в Україні», що реалізовується Міжнародним благодійним фондом «Карітас України» за фінансової підтримки Агентства ООН у справах біженців (UNHCR).

Основною метою проекту є покращення самозабезпеченості і засобів до існування біженців та шукачів притулку, що проживають в Україні, шляхом розвитку навичок і компетенцій, необхідних для працевлаштування, підприємництва, соціальної та міжкультурної інтеграції і сприяння їх активній участі в житті місцевих спільнот та на ринку праці.

Учасникам проекту буде організовано доступ до:

• тренінгів з життєвих навичок (фінансова грамотність, доступ до банківських медичних, муніципальних послуг);
  • професійної перепідготовки;
  • персональних консультацій з пошуку роботи та супроводу з працевлаштування.

Інші учасники проекту, які планують почати самозайнятість чи підприємницьку діяльність в Україні, матимуть можливість взяти участь в бізнес-навчанні, а також отримати грант чи менторську підтримку.

Проект триватиме до 31 грудня 2018 року.

Для участі у проекті звертайтесь до фахівців за контактами: м. Харків, вул. Молочна, 3, 2 пов, тел. 050-333-06-91