Міні-тренінг на тему «Психологічне здоров’я сім’ї»

By | 11.12.2018

В рамках реалізації проекту “Створення Центрів підтримки сімї, як моделі інтеграції ВПО та місцевого населення в Україні” проходить школа підготовки до сімейного життя “Сім’я створюється для щастя”.

На першому занятті був проведений міні-тренінг на тему «Психологічне здоров’я сім’ї».

В ході семінару учасники отримали інформацію про функції сім’ї, а так само розглянули відмінності здорової функціональної сім’ї від дисфункціональної, обговорили їх ознаки і основні компоненти, а так само вплив членів сім’ї на стан сімейної системи. За допомогою метафоричних асоціативних карт, кожен зміг індивідуально досліджувати свої потреби в стосунках з партнером.

На завершення, учасники наголосили на важливості позитивної комунікації, а так само емоційного контакту в сім’ї між батьками і дітьми.

Школа підготовки до сімейного життя “Сім’я створюється для щастя” проводиться спільно з Управлінням у справах сімї та молоді Департаменту у справах сімї, молоді та спорту Харківської міської ради та Головного територіального управління юстиції в Харківській області.

Запрошуємо на наступну зустріч, яка відбудеться 13.12.2018р. о 18.30.

————–

Проект співфінансовано в рамках Програми співпраці у сфері розвитку «Польська допомога» Міністерства закордонних справ Республіки Польща.
Publikacja wyraża wyłącznie poglądy autora i nie może być utożsamiana z oficjalnym stanowiskiem Ministerstwa Spraw Zagranicznych RP.

#Карітас_Харків #Центр_Підтримки_Сім‘ї

#Caritas_Ukraine, за сприянням #Caritas_Polska