Школа підготовки до сімейного життя в Центрі підтримки сім’ї

В Карітасі Харкова відбулося навчання в  другій Школі підготовки до сімейного життя “Сім’я створюється для щастя”.

Школа сім'ї

Тема заняття – «Перинатальна матриця». Теорія базових перинатальних матриць – це теоретична модель стану психіки дитини в перенатальний (від моменту зачаття, до пологів), натільний (період пологів) і постнатальний період (від народження до 3 років).

За цією теорією все, що відбувається з дитиною внутрішньоутробно і при народженні, має прямий вплив на подальше життя людини, його психіку і особливості характеру. Ми не можемо згадати момент свого народження, але саме під час цього процесу ми переживаємо унікальний досвід, який відкриває нам шлях до трансперсональної складової нашої особистості.

Школа сім'ї1

Школа підготовки до сімейного життя “Сім’я створюється для щастя” реалізується в рамках проекту «Центр підтримки сімї» БО”БФ «Карітас Харків» спільно з Головним територіальним управлінням юстиції в Харківській області та Управлінням у справах сім’ї та молоді Департаменту у справах сім’ї, молоді та спорту Харківської міської ради.

Якщо є бажання долучитися до навчання, то реєструйтеся за посиланням https://cutt.ly/3wPgGXf.

Контактна інформація за телефоном 050-34-36-971.

————–

Проект співфінансовано в рамках Програми співпраці у сфері розвитку «Польська допомога» Міністерства закордонних справ Республіки Польща.
Publikacja wyraża wyłącznie poglądy autora i nie może być utożsamiana z oficjalnym stanowiskiem Ministerstwa Spraw Zagranicznych RP.

#Карітас_Харків #Центр_Підтримки_Сім‘ї

#Caritas_Ukraine, за сприянням #Caritas_Polska