Науково-практичний конгрес «Щаслива Родина» (“Happy Family”)

7 жовтня в Харкові відбувся науково-практичний конгрес «Щаслива Родина» (“Happy family”). Захід відбувся за підтримки Департаменту праці та соціальної політики Харьковської міської ради спільно з Соціологічним факультетом Університету та Центром Підтримки Сім’ї Карітасу Харкова.

Конгрес

Метою Конгресу «Щаслива Родина» було створити певну платформу комунікації у обміні практичним досвідом між громадськими організаціями, благодійними фондами, науковцями та представниками державних соціальних служб для надання якісних соціальних послуг з супроводу сімей у потребі, особливо, постраждалим внаслідок війни.

У Харкові відбувся конгрес для підтримки сімей переселенців

————–

Проект співфінансовано в рамках Програми співпраці у сфері розвитку «Польська допомога» Міністерства закордонних справ Республіки Польща.
Publikacja wyraża wyłącznie poglądy autora i nie może być utożsamiana z oficjalnym stanowiskiem Ministerstwa Spraw Zagranicznych RP.

#Карітас_Харків #Центр_Підтримки_Сім‘ї

#Caritas_Ukraine, за сприянням #Caritas_Polska