Проєкт «Реагування на надзвичайну ситуацію в рамках світової пандемії»

В Україні і в світі триває боротьба з коронавірусною інфекцією COVID 19, Греко – Католицька Церква, зокрема Харківський Екзархат також не залишається осторонь даної проблеми і продовжує допомагати найбільш потребуючим.

У рамках проєкту «Забезпечення базових потреб, як реагування на надзвичайну ситуацію в рамках світової пандемії COVID 19», благодійний фонд «Карітас Харків» допоміг починаючи з березня місяця 2020 року і до сьогодні, 15-тьом парафіям у Харківському Екзархаті УГКЦ у Харківській, Полтавській та Сумських областях у вигляді засобів гігієни та миючих, в тому числі індивідуальних засобів захисту ( антисептики, маски та рукавички). 15 парафій отримали у трьох областях 320 гігієнічних наборів та засобів дезінфекції, за допомогою яких у громадах є можливість допомогти найуразливішим верствам населення.

Дану допомогу отримали особи з вразливих верств населення:
✔ Багатодітні, одинокі мами з малолітніми дітьми;
✔ Люди похилого віку;
✔ Особи з інвалідністю;

Найближчим часом ми плануємо постачати засоби гігієни та антисептики до місцевих лікарень, дитячих будинків, будинків літніх людей та іншим категоріям бенефіціарів.

Особливу подяку висловлюємо всім благодійникам, партнерам, волонтерам та людям, не байдужим до ситуації, яка склалась у світі та в Україні. Разом ми зможемо подолати цю кризу та творити добро для тих, хто найбільше потребує нашої підтримки.