Проєкт «Обізнаний та готовий до Німеччини» відновлює свою роботу!

Ми раді повідомити, що з квітня 2020 року благодійний фонд «Карітас Харків» долучився до міжнародного інформаційно-консультаційного проєкту «Обізнаний та готовий до Німеччини». Консультант проєкту проводить безкоштовні групові та індивідуальні консультації, інформаційні заходи з питань легальної міграції до Німеччини.

Кому може бути корисним наш консультаційний проєкт?

🇩🇪 Міжнародним фахівцям, які отримали робочий контракт та мають на меті здійснити релокацію до Німеччини.
🇩🇪 Учням тастудентам, які мають на меті продовжити освіту в німецьких професійних та вищих учбових закладах.
🇩🇪 Громадянам, які розпочали процес возз’єднання з родинами та іншим категоріям громадян України.

Яку інформацію ми надаємо?

Проєкт не є РЕКРУТЕРСЬКИМ – він спрямований на надання інформаційно-консультаційного супроводу громадян України, які мають на меті легальний переїзд до Німеччини.Ви можете отримати консультаційний супровід та інформацію про:

Оформлення віз для довгострокового перебування;
актуальні курси з вивчення німецької мови.

Процедуру підтвердження освітньої та професійної кваліфікації.

Організацію перебування, проживання, оформлення документів,взаємодію з органам місцевої влади у Німеччині.

Консультаційні центри при благодійних асоціаціях (Caritas, Diakonia, AWO, DRC, Joint Welfare Association), які можуть надати допомогу у випадку кризової ситуації.

Будь-яку іншу важливу інформацію, яка допоможе Вам уникнути непорозумінь та переїхати до Німеччини інформованими та підготовленими.

Контакти консультанта в Харкові:
Жанна Садурська
 Телефон проєкту: +380 503 003 009
📧 Електронна адреса: beratung.caritas.kharkiv@posteo.net

Проєкт реалізується благодійною організацією Карітас України за підтримки Дияконії Вюртемберга (Німеччина).