Візьміть участь у благодійній акції “Великодній кошик”

Дорогі наші благодійники, помічники, однодумці та небайдужі люди!
Ми звертаємось до Вас за допомогою для проведення пасхальної акції “Великодня радість для кожного з нас!” для підопічних медико-соціального проекту “Домашня опіка для вимушено переселених осіб на Сході України”. Протягом п’яти років підопічні проєкту Домашня опіка все скромніше готуються напередодні великих свят, і їх стіл не відрізняється від повсякденного обіду. Із настанням пандемії коронавірусу, фізичний та психоемоційний стани наших підопічних погіршились ще більше. Багато із них перенесли Covid-19 хто в легкій формі, хто в середній, а дехто у важкій. Плата за оренду помешкання підвищилась, ціни на продукти харчування та ліки піднялися, а декому навіть тимчасово призупинили пенсійні виплати.
Тому кожен із наших підопічних звертається до небайдужих громадян за допомогою у зборі коштив на продукти харчування та розділити Великодню радість з найбільш нужденними старенькими.
Пам’ятайте, що кожен Ваш внесок – це ще один день гідного життя для стареньких. Давайте не будемо байдужими та зробимо їх старість легшою, а буденність трохи добрішою!
Підтримати проєкт можна за посиланням👉 https://cutt.ly/NvTIK6s