В Карітасі України новий президент

22 липня 2021 року відкрилася зустріч локальних директорів мережі Карітасу в Україні. Чергова зустріч, яка зібрала 22 керівників місцевих благодійних фондів та керівництво національного офісу, розпочалась урочистим представленням нової пані Президента Карітасу України Тетяни Ставничої, яка приступила до виконання повноважень вже 1 серпня 2021 року.

Під час відкриття зборів о. Любомир Яворський, уповноважений представник на загальних зборах Карітасу України від Керівного центру «Патріяршої Курії» зачитав Декрет Отця і Глави Української греко-католицької церкви Блаженнішого Святослава, яким було надано благословення на виконання повноважень Президента Карітасу України пані Тетяні Ставничій.

Крім того, спеціальною відзнакою Блаженнішого Святослава було відзначено багаторічне жертовне служіння пана Андрія Васьковича Карітасу та Церкві.