З щирою душею і відкритим серцем пройшов в Польщі табір “Радіти разом” для дітей та підлітків Харківщини

71 учасник та 9 виховників з Харківщини, які взяли участь у двотижневому дитячому таборі у місті Красноброді Замойського повіту Люблінського воєводства, щойно повернулись додому. Учасники відзначають, що правдива щирість поляків оточувала українців у кожному заході насиченої програми.

Польща від першого дня повномасштабного вторгнення приймала українців і всіляко допомагала їм. І нині, на п’ятнадцятому місяці жорстокої війни їх пильність та увага стосовно українців, які потерпають від російської агресії не зменшилась.

Від самого початку табору з особливою відкритістю поставились тут до дітей з прифронтового Харківського регіону. Високий рівень організації програми: активний та цікавий відпочинок, пізнавальні екскурсії, зустрічі, різноманітні заходи — все це щоденно приємно вражало учасників табору. Та й відсутність сирен повітряних тривог, вибухів та цілковито мирне життя було якось незвичним для дітей з Харківщини. Приємним були також різні подарунки таборовикам.

Світлини з табору можна переглянути за посиланнями:

Turnus wytchnieniowy dla dzieci z Ukrainy – powitanie gości
Дім спокою та миру
Відвідини парку динозаврів
Храм Благовіщення Пресвятої Богородиці в Красноброді
Екскурсія до міста Люблін
Екскурсія старим містом
Випікання цибульчаних піц в Regionalne Museum Cebularza
Відвідини Музею Старого села
В ботанічному саді
Centrum Aktywności Mania Skakania
Мрії про майбутню професію
Спортивні змагання між командами, перемогла Дружба
Turnus wytchnieniowy dla dzieci z Ukrainy – półmetek
Майстеркляси
Цікаві заняття з психологами
Відвідини каплиці святого Роха в Красноброді
Розмальовуємо фігурки виліплені власноруч з глини
Тренінг з першої домедичної допомоги
Основна мрія: МИР Україні та ПЕРЕМОГА
Невеличкий дарунок для наших добродіїв, приготований з любовʼю
Творчість в малюнках
Похід в Zalew Krasnobròd
Спільна молитва Святої Літургії в Kościół Nawiedzenia Najświętszej Maryi Panny w Krasnobrodzie
Творчість: дерево радості
Huta Szumy: Краса природи заворожує
Екскурсія в місто Zamosc
Ogròd Zoologiczny im. Stefana Milera
Завершення чудового відпочинкового табору “Радіємо разом”

Учасники табору та їх батьки, виховники та Благодійний фонд “Карітас Харків” висловлює щиру подяку Карітасу Замойсько-Любачівської єпархії, на запрошення якої діти приїхали до табору, Карітасу Польщі, який підтримав проведення табору, а також всім організаторам, працівникам, волонтерам, духовним особам, без яких проведення табору було б неможливим. Нехай Господь береже Вас, а Ваша доброта повертається сторицею!

#діти #табір #Польща #Карітас_Харків #Caritas_Polska #Caritas #Polska #Краснобрід #Krasnobród

З щирою душею і відкритим серцем пройшов в Польщі табір "Радіти разом" для дітей та підлітків Харківщини