Завдяки пожертвам благодійників та праці волонтерів у четвер 11.05.23 відбулася чергова роздача гуманітарної допомоги нужденним, які прийшли до Катедрального собору святого Миколая Чудотворця УГКЦ в Харкові

Регулярно, як правило по четвергах, є можливість отримати скромну, але потрібну в скрутний час підтримку потребуючим: о 8.00 починається видача талончиків з номером черги. Від 11.00 починають роздачу допомоги відповідно до номерків (не обов’язково стояти весь час годинами і чекати, після того, як отримали талон — можна прийти, коли черга підходитиме до виданого номеру).

Батьків з малими дітьми в колясках пускають першими, не в загальній черзі. І хоча іноді кількість людей сягає двох тисяч (потребуючих в Харкові є насправді дуже багато), тут не відмовляють нікому.

Адреса храму: м. Харків, вулиця Гвардійців Широнінців, 6-А.
Докладніше, як добратися, дивіться за посиланням:

#допомога #УГКЦ #Харків #Салтівка

Завдяки пожертвам благодійників та праці волонтерів у четвер,11.05.23 відбулася чергова роздача гуманітарної допомоги нужденним, які прийшли до Катедрального собору святого Миколая Чудотворця УГКЦ в Харкові